Hypotheek Idee Groningen
Hypotheek Idee Assen

Topteam van Hypotheek IdeeOp Trustoo beoordeeld met:
9.6

Onafhankelijk financieel advies

Hypotheek Idee is jouw partner op het gebied van financiële dienstverlening. Samen met Makelaar Idee helpen wij je graag met alles wat er bij het (ver)kopen van een huis komt kijken. We snappen dat er veel vragen komen kijken bij dit proces. Wat voor hypotheek past het beste bij mijn situatie? Kan ik boetevrij aflossen? En hoeveel jaar zal ik de hypotheekrente vastzetten? Deze en andere vragen kun je stellen aan jouw hypotheekadviseur van Hypotheek Idee.

  • Onafhankelijk advies
  • Wij werken met alle geldverstrekkers
  • Wij werken landelijk

Met meer dan 20 jaar ervaring staan onze onafhankelijke hypotheekadviseurs graag voor jou klaar. Wij doen zaken met alle geldverstrekkers en zijn 100% onafhankelijk. Bij ons krijg je een duidelijk advies, waarbij we altijd het onderste uit de kan halen voor jou!

Maak kennis met onze specialisten

André Kip

André Kip

Directeur / Makelaar o.z. / Hypotheekadviseur

André Kip

Directeur / Makelaar o.z. / Hypotheekadviseur
Danique van der Grijspaarde

Danique van der Grijspaarde

Verzekeringsadviseur

Danique van der Grijspaarde

Verzekeringsadviseur
Jurgen Arnold

Jurgen Arnold

Backoffice Medewerker

Jurgen Arnold

Backoffice Medewerker
Pieter de Boer

Pieter de Boer

Backoffice medewerker

Pieter de Boer

Backoffice medewerker

Totaaladvies bij Hypotheek Idee

Onafhankelijk
Bij het kopen van een huis komt ontzettend veel kijken. Hoe regel jij je hypotheek? En welke hypotheek past het beste bij jouw situatie? Daar zijn wij voor. Wij helpen je met al jouuw vragen en geven inzicht zodat jij de juiste keuze kan maken.
Betrouwbaar
Met meer dan 20 jaar ervaring en een team van vier medewerkers is Hypotheek Idee jouw partner op het gebied van financiële dienstverlening. Hypotheek Idee houdt rekening met jouw situatie. Niet alleen met die van nu, maar ook met die van later.
Alles onder één dak
Doordat de disciplines hypotheken, verzekeringen en makelaardij bij ons onder één dak vallen, kunnen we snel schakelen. In de huidige markt een groot voordeel. De lijnen zijn kort. Bij Hypotheek Idee kun je rekenen op een totaaladvies.

Gratis adviesgesprek bij Hypotheek Idee

Het eerste gesprek met één van onze hypotheekadviseurs is altijd gratis. Hierna, wanneer je een daadwerkelijke opdracht bij ons neerlegt en akkoord bent met de kosten, worden er pas kosten in rekening gebracht. Kom dus gerust langs om met ons kennis te maken en te kijken of het goed voelt voor jou!

Totaaladvies

Voor een totaaladvies ben je bij Hypotheek Idee aan het juiste adres. Samen met Makelaar Idee kunnen we jou ondersteunen in het gehele aankoop, hypotheek en verzeker traject. Alles onder één dak, dat is wel zo handig.

Ga direct naar Makelaar Idee

Hypotheek Advies Hypotheek Idee

Kennismaken? Plan een gratis gesprek in!

Hypotheek Idee Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Hypotheek Idee Groningen
Nieuwe Markt 15
9712 KN Groningen

Hypotheek Idee Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top

Direct naar mijn online dossier

Online dossier