Hypotheek Idee Groningen
Hypotheek Idee Assen

De juiste reisverzekering bij Hypotheek IdeeOp Trustoo beoordeeld met:
9.6

Veilig op reis met Hypotheek Idee

Ga je er even tussenuit? Of je nu een verre reis maakt of in ons eigen kikkerlandje blijft; met een goede reisverzekering zijn onverwachte kosten gedekt. Iedereen kent de horrorverhalen op vakantie: bagage die beschadigd of gestolen is, flinke autopech of een (ernstig) ongeval. Je wilt goed verzekerd zijn met de juiste dekking in combinatie met de beste premie, zodat je nooit teveel betaalt. Daar zorgen onze verzekeringsexperts voor! Onze verzekeringsexperts kijken naar:

 • Een betaalbare premie
 • Geen onnodige dekking (controle overlap met andere verzekeringen)
 • Verzekering die past bij jouw reis
 • Gratis opzegservice oude verzekering
 • Uitstekende schade-afhandeling

Betaal niet teveel premie. Bel ons op 0597 - 43 10 66 en vraag ons om advies voordat je een reisverzekering kiest.


Annuleringsverzekeringen

Tegenwoordig wil je meer zekerheid hebben voordat je op reis gaat. Als je door omstandigheden niet kan reizen wil je een goede annuleringsverzekering afgesloten hebben. Stel dat jij, of één van je familieleden, onverwachts naar het ziekenhuis moet. Het is fijn om te kunnen terugvallen op een annuleringsverzekering. Met een annuleringsverzekering ben je goed verzekerd voor het annuleren van je reis, het tussentijds af moeten breken van je reis en voor vertragingen bij vertrek. Naast een annuleringsverzekering, kortlopende of doorlopende reisverzekering, kun je bij ons ook terecht voor:

 • Caravan- of camperverzekeringen
 • Recreatiewoning verzekeringen
 • Pleziervaartuigverzekeringen
 • En nog veel meer recreatieverzekeringen

  Weet jij wat een zorgverzekering vergoedt in het buitenland?

  Dit wisselt per pakket en verzekeraar. Onder de reisverzekering kun je medische kosten aanvullend verzekeren, zo ga je altijd met een gerust gevoel op vakantie. Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek, wij adviseren je graag.

  Doorlopende reisverzekering

  Een doorlopende reisverzekering is handig als je vaker dan één keer per jaar op vakantie gaat. Met een doorlopende reisverzekering kun je onbezorgd genieten van een welverdiende vakantie, je weet namelijk dat alles goed geregeld is. Zowel je trips in het binnenland als in het buitenland zijn verzekerd. Ook als je onverwacht een weekendje weg gaat. Wat er precies verzekerd is, verschilt per verzekering. Vraag onze adviseur welke reisverzekering het beste bij je past.

  Kortlopende reisverzekering

  Een kortlopende reisverzekering kies je als je slechts een aantal dagen of weken per jaar op vakantie gaat. Het omslagpunt is afhankelijk van het aantal mensen. Bespreek jouw situatie met één van onze adviseurs om te kijken welke verzekering het beste bij jou past.

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Kom gerust bij ons langs op kantoor, dan nemen we jouw situatie onder de loep en ontvang je een advies op maat. Een gesprek bij jou thuis kan natuurlijk ook. Neem contact op met onze verzekeringsexperts voor meer informatie. Bel, mail of vul onderstaand formulier in.

  Verzekeringsadvies aanvragen

  Hypotheek Idee Winschoten
  Oldambtplein 7
  9671 PP Winschoten

  Hypotheek Idee Groningen
  Nieuwe Markt 15
  9712 KN Groningen

  Hypotheek Idee Assen
  Jan Fabriciusstraat 7
  9401BC Assen

  Back to top

  Direct naar mijn online dossier

  Online dossier