Hypotheek Idee Groningen
Hypotheek Idee Assen

Verzekeringen met uitstekende voorwaarden

Hypotheek Idee werkt samen met een ruime selectie aan verzekeraars. Hierdoor profiteer jij altijd van een voordelige premie en uitstekende voorwaarden. Wij geven graag deskundig en transparant advies. Dus heb je vragen? Dan kun je bij ons terecht!

Hypotheek Idee is een onafhankelijke verzekeringsadviseur en heeft geen onderlinge afspraken met verzekeringsmaatschappijen of banken. Hierdoor kunnen wij volledig objectief alle verzekeringen voor je vergelijken. Zo kun je er zeker van zijn dat de verzekeringen die je via Hypotheek Idee afsluit daadwerkelijk de meest gunstige zijn voor jouw situatie.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Op kantoor of bij jou thuis, wat jij wilt!

Verzekering

Verzekerd met Hypotheek Idee

Onafhankelijk
Bij het afsluiten van verzekeringen komt veel kijken. Welke verzekering past het beste jouw situatie? Daar zijn wij voor. Wij helpen je met al je vragen en geven inzicht zodat jij de juiste keuze kan maken.
Gunstige voorwaarden
Doordat we een ruime selectie aan verzekeraars hebben en deze met elkaar vergelijken, kun jij altijd profiteren van een voordelige premie. Wij zorgen voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen.
Alles onder één dak
Doordat de disciplines hypotheken, verzekeringen en makelaardij bij ons onder één dak vallen, kunnen we snel schakelen. In de huidige markt een groot voordeel. De lijnen zijn kort. Bij Hypotheek Idee kun je rekenen op een totaaladvies.

Onafhankelijk en transparant verzekeringsadvies

Je staat er niet iedere dag bij stil, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit kan op vakantie of in het verkeer gebeuren, maar ook thuis. Wij snappen dat je niet zit te wachten op onverwachte (hoge) kosten bij schade. Het geeft je een gerust gevoel als je weet dat alles goed is geregeld. Hypotheek Idee helpt je om daar een keuze in te maken. Wij vergelijken diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgen voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen.

Op het gebied van verzekeringen begrijpen wij dat het om jouw zekerheid gaat. Volgens ons voldoende reden om voor een verzekering via Hypotheek Idee te kiezen.

Alles onder één dak

De combinatie van makelaardij, hypotheken en verzekeringen zorgt ervoor dat wij veel kennis in huis hebben. Zo kunnen we snel schakelen. Voor het aan- of verkopen van jouw toekomstige of huidige woning staan onze directe collega’s van Makelaar Idee graag voor je klaar. Profiteer bij ons van stapelkorting, korte lijnen en plan verschillende gesprekken handig achter elkaar aan. Wij helpen je van begin tot eind.

Onze verzekeringen

Opstalverzekering

Wanneer je een koopwoning met hypotheek hebt is een opstalverzekering verplicht. Met Hypotheek Idee ben je altijd verzekerd van een goede opstalverzekering. Onze adviseurs denken graag met je mee.

Inboedelverzekering

Met Hypotheek Idee ben je altijd verzekerd van een goede inboedelverzekering. Deze verzekering is niet verplicht, maar wel verstandig om af te sluiten. Onze onafhankelijke verzekeringsadviseurs vertellen je er graag meer over.

Reisverzekering

Met een goede reisverzekering en annuleringsverzekering ga je ontspannen op reis. Hypotheek Idee adviseert je graag welke reisverzekering het beste bij jouw situatie past.

Autoverzekering

Wanneer je de weg op gaat, wil je graag goed verzekerd zijn. Benieuwd of je voor een All-risk of een WA autoverzekering moet gaan? Onze verzekeringsadviseurs helpen je graag. We kunnen ook je motor verzekeren!

Gratis adviesgesprek aanvragen?

Wil je een gratis adviesgesprek met één van onze onafhankelijke verzekeringsadviseurs? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Vrijblijvend verzekeringsadvies aanvragen

Hypotheek Idee Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Hypotheek Idee Groningen
Nieuwe Markt 15
9712 KN Groningen

Hypotheek Idee Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top

Direct naar mijn online dossier

Online dossier