Hypotheek Idee Groningen
Hypotheek Idee Assen

Hypotheek Idee is er voor jouw inboedelverzekeringOp Trustoo beoordeeld met:
9.6

Jouw spullen goed verzekerd!

Met Hypotheek Idee ben je verzekerd van een goede inboedelverzekering. Maar wat is precies het verschil tussen een inboedel- en opstalverzekering? Alles wat aard- en nagelvast zit (en dus niet verhuisbaar is) behoort tot je woonhuis. Dit verzeker je met de opstalverzekering. Alles wat wel verhuisbaar is, valt onder de inboedelverzekering. Een inboedelverzekering dekt de schade aan de inboedel van jouw woning. Je bent dan verzekerd voor schade bij onder andere brand, storm en inbraak. Hoe uitgebreider je inboedelverzekering, hoe meer soorten schade er worden vergoed. In de voorwaarden van de verzekering kun je terugvinden wat wel en niet vergoed wordt.

Pas op voor onderverzekering

Van tevoren spreek je af voor welk bedrag jouw spullen verzekerd moeten zijn tegen schade. Dit bedrag moet gelijk zijn aan de waarde van die spullen als je ze nieuw zou moeten kopen. Is de waarde van jouw spullen hoger geworden? Pas dan op voor onderverzekering. Dit kan als je bijvoorbeeld nieuwe spullen hebt aangeschaft nadat je de verzekering hebt afgesloten. Diverse verzekeringen bieden de mogelijkheid om een garantie tegen onderverzekering af te sluiten.

De kosten van een inboedelverzekering zijn afhankelijk van:

 • Het bedrag waarvoor je verzekerd bent. De verzekerde som moet gelijk zijn aan de nieuwwaarde van de verzekerde inboedel
 • De dekking van de polis
 • Waar je huis staat
 • De hoogte van je eigen risico


Jouw spullen in huis goed verzekerd met Hypotheek Idee.

 • Verzekerd voor schade door diefstal, brand, inbraak en storm
 • Uitgebreide verzekering voor een scherpe prijs
 • Wij keren het schadebedrag uit of regelen het herstel
 • 24/7 schade melden

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? We gaan graag met je in gesprek!

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Wil je het verzekerde bedrag van je inboedelverzekering en/of opstalverzekering bijstellen of een vergelijking laten maken tussen verschillende inboedel- en opstalverzekeringen? Kom gerust bij ons langs op kantoor. Een gesprek bij jou thuis kan natuurlijk ook. Sommige verzekeringen bieden ook garantie tegen onderverzekering! Neem contact op met onze verzekeringsexperts voor meer informatie. Bel, mail of vul onderstaand formulier in.

  Verzekeringsadvies aanvragen

  Hypotheek Idee Winschoten
  Oldambtplein 7
  9671 PP Winschoten

  Hypotheek Idee Groningen
  Nieuwe Markt 15
  9712 KN Groningen

  Hypotheek Idee Assen
  Jan Fabriciusstraat 7
  9401BC Assen

  Back to top

  Direct naar mijn online dossier

  Online dossier