U kunt bij ons terecht voor hypotheken, verzekeringen, belastingen, makelaardij en leningen. Wij dragen zorg voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. U kunt hier voor een van onze diensten een adviesgesprek aanvragen.

Nieuws

Woensdag 15 maart

30-jaars rente populairder

“Steeds meer consumenten kiezen voor langere rentevaste perioden door de huidige lage rentestand”, aldus Dorine van Basten, directeur HDN.”

De 10-jaarsrente is nog steeds het meest populair, op de voet gevolgd door 20 jaar vast. En sinds kort is de 30-jaars rente de ‘runner up’.
Er zijn in februari 2017 ongeveer 30.600 unieke hypotheekvragen via het HDN verzonden. Dat is zo’n 15% hoger dan in januari 2017, toen er zo’n 26.700 aanvragen werden verzonden. In vergelijking met februari 2016 is circa 20% meer aanvragen verzonden. “Deze stijging volgt het reguliere seizoenspatroon, waarin in de maand februari over het algemeen een hoger aantal aanvragen via HDN wordt verzonden”, aldus Van Basten.
Uit een rondgang onder enkele adviseurs blijkt ook de rentestijgingen van enkele hypotheekaanbieders in de afgelopen weken van positieve invloed zijn geweest op de stijging van het aantal hypotheekaanvragen.

bron: Infinance

link: http://www.infinance.nl/artikel/30-jaars-rente-populairder/

 

 

 

Bekijk overige nieuwsberichten